„ЧКЕМБАРИТЕ“ ЈА ПРОСЛАВИЈА СВОЈАТА 25 ГОДИШНИЦА ОД СВОЕТО ПОСТОЕЊЕ

„ЧКЕМБАРИТЕ“ ЈА ПРОСЛАВИЈА СВОЈАТА 25 ГОДИШНИЦА ОД СВОЕТО ПОСТОЕЊЕ

На плоштадот „Магнолија“ повеќе од  2.000 навивачи на навивачката група “Чкембари“пред битолчани го прославија својот 25 роденден, а на оние кои биле секогаш со нив им доделија благодарници.
На навивачите им се обрати  Градоначалникот Талески кој рече дека покрај сите работи кои се случуваат во Битола и по кои таа е позната, не смее и не може да се заобиколи и навивачката група “Чкембари“.