ЦРНО – БЕЛ БАЛ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА LIONS КЛУБОТ

ЦРНО – БЕЛ БАЛ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА LIONS КЛУБОТ

Во организација на  Lions  клубот од Битола се одржа црно –бел бал. Средствата ќе бидат донирани за изградба на обелискот на влезот на шеталиштето.