ОБЕЛЕЖАНА 11 –ГОДИШНИНАТА ОД ЗАГИНУВАЊЕТО НА БРАНИТЕЛИТЕ ВО 2001

ОБЕЛЕЖАНА 11 –ГОДИШНИНАТА ОД ЗАГИНУВАЊЕТО НА БРАНИТЕЛИТЕ ВО 2001

Во чест на обележувањето на 11-годишнината од загинувањето на бранителите во 2001 год. беше положено свежо цвеќе од страна на Градоначалникот Талески, претставници на полицијата и армијата,  семејствата на загинатите на споменикот  „Ангел“ пред градскиот часовник и пред Споменикот на припадниците на полицијата и армијата –СВР. Во присуство на семејстватa.