Прием на децата на бранителите и доделување на новогодишни пакетчиња

Прием на децата на бранителите и доделување на новогодишни пакетчиња

 

Прием на децата на бранителите во кабинетот на Градоначалникот Талески и доделување на новогодишни пакетчиња.