Прием на делегација од директорите на училиштата по повод Св. Кирил и Методиј

Прием на делегација од директорите на училиштата по повод Св. Кирил и Методиј

Градоначалникот на Општина Битола, Владимир Талески по повод денот на македонските просветители Св. Кирил и Методиј, прими делегација од директорите на основните и средните училишта во Општина Битола.