ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ИЗРАЕЛ ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ИЗРАЕЛ ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

Градоначалникот Талески оствари работна средба со делегацијата од Израел составена од туроператори и новинари. Целта на посетата беше запознавање со градот Битола и неговата туристичка понуда како и можноста за презентација на нашиот град  во Израел.