ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ТУРСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЗА МОДЕРНА ИСТОРИЈА ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ТУРСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЗА МОДЕРНА ИСТОРИЈА ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

Делегација од турскиот универзитет за модерна турска историја предводени од директорот Зафир Топчак остварија средба со Градоначалникот Талески и разговараа за можноста за соработка на битолскиот и турскиот универзитет.