ДЕНОВИ НА МЕДОТ ВО БИТОЛА

ДЕНОВИ НА МЕДОТ ВО БИТОЛА

Традиционално по 12-ти пат се одржа манифестацијата Денови на медот од 09-11 октомври, на која имаше 40 излагачи  кои ги нудеа своите производи. Манифестацијата ја посети Градоначалникот Талески.