ДОЧЕК НА НОВАТА 2011 ГОДИНА

ДОЧЕК НА НОВАТА 2011 ГОДИНА

На третиот ден од програмата за дочек на Новата година беа изведени две театарски претстави „Новогодишен сон“ и „Училиште за кловнови“ и настапија дечињата од музичкиот фестивал„Тра-ла-ла“