ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА НА ПЛОШТАДОТ МАГНОЛИЈА

ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА НА ПЛОШТАДОТ МАГНОЛИЈА

Дочекот на Нова Година и овој пат традиционално беше на плоштадот Магнолија. На свечената програма настапија: Мега Бит, ТРА-ЛА-ЛА, Памперс, Сити бенд, Икс бенд, Деспина, Сефедин Бајрамов, Ламбе Алабаковски и Елена Ристевска. За најмладите беше одиграна детската театарска претстава „Убавицата и ѕверот “.