ПРЕЧЕКАНА БИТОЛЧАНКАТА ОЛИВЕРА НАКОВСКА БИКОВА

ПРЕЧЕКАНА БИТОЛЧАНКАТА ОЛИВЕРА НАКОВСКА БИКОВА

Градоначалникот Талески , претставници на Владата на РМ  организираа  пречек на аеродормот „Александар Велики“  на битолчанката Оливера Наковска Бикова добитник на златен медал на параолимпијадата во Лондон 2012