ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РМ

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РМ

Градоначалникот Талески , членови на Советото на Општина Битола, претставници од Сојузот на борците, положија свежо цвеќе на споменикот на НОАВМ, по повод Денот на независноста на РМ.