СРЕЌНА НОВА 2011 ГОДИНА- ДОЧЕК НА ПЛОШТАДОТ „МАГНОЛИЈА”

СРЕЌНА НОВА 2011 ГОДИНА- ДОЧЕК НА ПЛОШТАДОТ „МАГНОЛИЈА”

Прославата на плоштадот „Магнолија” започна со програма за најмладите со музичкиот фестивал „Тра-ла-ла“ и две театарски претстави „Училиште за кловнови“ и „Новогодишна сон“
Вечерната програма започна со музичките групи ROCK BANDA , WIGA, Live 5, Ансамблот „Филигран“, Памперси, познатите музички имиња Влатко Илиевски, Александра Пилева и кулминација постигна со фолк ѕвездата Гоце Арнаудов . На полноќ присутните ги поздрави Градоначалниот Талески им посака многу здравје, среќа и успех во Новата 2011 година.
Забата продолжи до утринските часови со Дј Микар –Дадо Труба, Зоки Конга.