ДОНАЦИЈА НА КОСМОФОН ЗА НАЈМЛАДИТЕ ВО РУРАЛНИТЕ СРЕДИНИ

ДОНАЦИЈА НА КОСМОФОН ЗА НАЈМЛАДИТЕ ВО РУРАЛНИТЕ СРЕДИНИ

 

   Делегација на компанијата Космофон денес престојуваше во битолското село Кравари, каде на свечен начин го стави во употреба катчето наменето за забава на најмладите.