4 НОЕМВРИ – ЕКСТРИМ БАЈК

4 НОЕМВРИ – ЕКСТРИМ БАЈК

Во организација на Екстрим Бајк Тим  се оддржа екстрим бајк –натпревар во спуст со старт на Копанки и цел Детското одморалиште „Плистер“.