4 НОЕМВРИ- ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ВЕЧЕР ЗА БИТОЛА

4 НОЕМВРИ- ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ВЕЧЕР ЗА БИТОЛА

Традиционално и оваа година се одржа интернационалната вечер за Битола во организација на Организација на жени, поддржано од Општина Битола. На оваа вечер се презентираа интернационални јадења од повеќе земји со кои нашата општина е збратимена.