4 НОЕМВРИ- СОЛОСТИЧКИ КОНЦЕРТ НА МАЈА ИЛИОСКА –СОПРАН

4 НОЕМВРИ- СОЛОСТИЧКИ КОНЦЕРТ НА МАЈА ИЛИОСКА –СОПРАН

Битолчанката Маја Илиоска заедно со нејзините гости ги освоија симпатиите на битолската публика.Тие се преставија со дела од Моцарт, Росини, Бизе. Оваа е прв солистички концерт на младата и надежна оперска пејачка.