ДЕН НА ЕВРОПА – ТРИБИНА ЕВРОПСКАТА ИНТЕГРАЦИЈА НИЗ ЛОКАЛНАТА ПЕРСПЕКТИВА

ДЕН НА ЕВРОПА – ТРИБИНА ЕВРОПСКАТА ИНТЕГРАЦИЈА НИЗ ЛОКАЛНАТА ПЕРСПЕКТИВА

Во пресрет на Денот на Европа- 9 Мај , Европското движење на РМ и Општина Битола организираа трибина на тема „Европската интеграција низ локалната перспектива“ . На трибината која се одржа на Правниот факултете во Битола зборуваа Амбасадорот на ДЕУ Орав Аиво, Градоначалникот м-р Владимир Талески и проф. д-р Горан Илиќ од Правен факултет и претставници на ЕДРМ