Снимени кадри за работилница „Визуелни ефекти“

Снимени кадри за работилница „Визуелни ефекти“

 

  Битолскиот „Широк Сокак“ во саботата оживеа со костимирани лица и амбиент како во 1912 година. „Колаборатив медиа груп“ ги сними првите кадри од триминутниот филмски материјал кој ќе послужи како основа за работилницата за визуелни ефекти која ќе се одржи од 27,02 до 19,03,2006 под раководство на холивудскиот експерт Стив Рајт.