Посета на градоначалникот на општина Стари град – Белград

Посета на градоначалникот на општина Стари град – Белград

Работна посета на г-ѓа Мирјана Божидаревиќ,  градоначалник на општина Стари град, Белград на општина Битола и средба со Градоначалникот Талески