БИТ ФЕСТ 2008 –ТРИО ИНТЕРАРТ ПРОМОТИВЕН КОНЦЕРТ

БИТ ФЕСТ 2008 –ТРИО ИНТЕРАРТ ПРОМОТИВЕН КОНЦЕРТ

Во НУ Завод и Музеј  се одржа промотивен концерт на класична музика на  Триото Интерарт.