ТРАДИЦИОНАЛНА ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА

ТРАДИЦИОНАЛНА ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА

Во организација на Друштвото на ликовни уметници од Битола, во културниот центар Магаза беше отворена традиционална ликовна изложба. На отворањето на изложбата присуствуваше и градоначалникот на општина Битола, д-р Владимир Талески.