Заминувањето на последните регрути од Касарната Стив Наумов-Битола

Заминувањето на последните регрути од Касарната Стив Наумов-Битола

 

По повод заминувањето на последните регрути од Касарната Стив Наумов-Битола , Градоначалникот Талески во присуство на Командантот на Касарната г-дин Попоски, на војниците во заминување им подели промотивен материјал од Битола во знак на сеќавање  за нивниот престој- одслужување на воениот рок во Битола.