ТРАДИЦИОНАЛЕН КОЛЕДАРСКИ ОГАН

ТРАДИЦИОНАЛЕН КОЛЕДАРСКИ ОГАН

Традиционално и годинава на Плоштадот Гоце Делчев во организација на општина Битола беше запален традиционалниот коледарски оган. Програмата за одбележување на Коледе беше збогатена и со настап на неколку локални бендови.