Модна ревија

Модна ревија

 

   Во Големата сала во Заводот , Музеј и Галерија се одржа модна ревија во организација на македонската модна формација.Се промовираа модели на креатори од цела Македонија а се претстави и битолската креаторка Даниела Стерјо-Лела.