ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА БИТОЛА НА ПЛОШТАДОТ МАГНОЛИЈА СЕ ОДРЖА МУЗИЧКИ ХЕПЕНИНГ

ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА БИТОЛА НА ПЛОШТАДОТ МАГНОЛИЈА СЕ ОДРЖА МУЗИЧКИ ХЕПЕНИНГ

Во рамките на проектот „Подобрување на човечката безбедност во Општина Битола“ кој Општината го реализира во соработка со УНДП и невладината организација „Стоп – Нус“ на плоштадот „Магнолија“ се организира музички хепенинг на кој настапија поп-рок и рап групи.