ВЛАДИМИР ТАЛЕСКИ НАЈУСПЕШЕН ГРАДОНАЧАЛНИК ЗА 2008 ГОД.

ВЛАДИМИР ТАЛЕСКИ НАЈУСПЕШЕН ГРАДОНАЧАЛНИК ЗА 2008 ГОД.

Во организација на ТВ Орбис се организира избор на најпопуларните за 2008 год.

Градоначалникот Талески го доби признанието за најуспешен градоначалник за 2008, најуспешен политичар –премиерот на РМ Никола Груевски, најуспешен амбасадор – НЕ Бернар Валеро амбасадор на Р Франција, најуспешен рурален градоначалник Славко Велевски, најуспешна рурална општина – Општина Новаци, најуспешна здравствена организација – гиниколошката ординација Плодност, најуспешна организација – ЈП Водовод.

]]>