Посета на Општина Битола од страна на г-дин Никола Груевски

Посета на Општина Битола од страна на г-дин Никола Груевски

 

Посета на Општина Битола од страна на претседателот на ВМРО ДПМНЕ и пратеник во Собранието на Р. Македонија – г-дин Никола Груевски