Манифестација „Гласот на православна Русија во Македонија“

Манифестација „Гласот на православна Русија во Македонија“

 

 

     Гостување на манифестацијата „Гласот на православна Русија во Македонија“, Битола храм Св. Димитриј Великомаченик

      учесници:

  • Хор на Mосковските духовни академии и семинарии
  • Камерен хор „Класика“ на меѓународниот Фонд за единство на православните народи
  • Камерен хор на Московското државно музичко училиште „Гнесини“