ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕКЕ НА СПОМЕНИКОТ НА НОАВМ ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РМ

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕКЕ НА СПОМЕНИКОТ НА НОАВМ ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РМ

 

   Градоначалникот Талески , претставници од Сојузот на борците, ВМРО-ДПМНЕ положија свежо цвеќе на споменикот на НОАВМ, по повод Денот на независноста на РМ.