4-ТИ НОЕМВРИ – ПРИЕМ НА ОПШТИНСКИОТ ОДБОР НА СОЈУЗОТ НА БОРЦИТЕ

4-ТИ НОЕМВРИ – ПРИЕМ НА ОПШТИНСКИОТ ОДБОР НА СОЈУЗОТ НА БОРЦИТЕ

Во кабинетот на Градоначалникот Талески се одржа прием на претставници на општинскиот одбор на Сојузот на борците на Битола.
На средбата се разговараше за  активности помеѓу двата празника.