КОНЦЕРТ НА „СИРМА ВОЈВОДА“

КОНЦЕРТ НА „СИРМА ВОЈВОДА“

Во НУУБ Свети Климент Охридски концерт одржа пензионерската пејачка група „Сирма Војвода“ од Битола. Концертот е дел од програмата по повод 4 Ноември – Денот на ослободувањето на Битола.