4-ти НОЕМВРИ – ИЗЛОЖБА НА СТРИПОВИ

4-ти НОЕМВРИ – ИЗЛОЖБА НА СТРИПОВИ

 

   Во организација на НВО ИМКА во кафе бар Данте се одржа изложба на стрипови на тема „Научна фантастика“.