4-ти НОЕМВРИ – ОТВОРЕН 20-ОТ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА АМАТЕРСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ „КАМЕРА 300“

4-ти НОЕМВРИ – ОТВОРЕН 20-ОТ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА АМАТЕРСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ „КАМЕРА 300“

 

   Во центарот за култура во организација на Народна техника , свечано се отвори 20-тиот Интренационален фестивал на аматерскиот документарен филм „Камера 300“.