4-ТИ НОЕВРИ – МЕЃУНАРОДЕН ШАХОВСКИ ТУРНИР ЗА СЛЕПИ ЛИЦА

4-ТИ НОЕВРИ – МЕЃУНАРОДЕН ШАХОВСКИ ТУРНИР ЗА СЛЕПИ ЛИЦА

 

   Во организација на Здружението за слепи лица Битола  во село Дихово „Вила Дајмонд“  се одржа меѓународен шаховски турнир за слепи лица.