4 –ти НОЕМВРИ ТРАДИЦИОНАЛНА АТЛЕТСКА ТРКА

4 –ти НОЕМВРИ ТРАДИЦИОНАЛНА АТЛЕТСКА ТРКА

 

   Во организација на Сојузот на спортови Битола и Сојузот на училишни спортови се одржа традиционалната атлетска трка во која зедоа учество повеќе училишта од Битола.