Информација – Отворен ден

Информација – Отворен ден

Почитувани,

Општина Битола, утре 20.03.2014 година (четврток) од 13.00 часот организира „Отворен ден за граѓаните на општината Битола“. Своите сугестии, предлози, прашања и идеи сите заинтересирани ќе можат да ги претстават пред Градоначалникот на Општина Битола д-р Владимир Талески и пред раководителите на општинските одделенија и сектори.

Ве очекуваме.