ОТВОРЕН 4 –ОТ ПО РЕД ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ- БИТ ФЕСТ 2009 СО ТЕАТАРСКИОТ ПЕРФОРМАНС „ЕДНА ЉУБОВ”

ОТВОРЕН 4 –ОТ ПО РЕД ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ- БИТ ФЕСТ 2009 СО ТЕАТАРСКИОТ ПЕРФОРМАНС „ЕДНА ЉУБОВ”

 

   Свечано отворен летниот фестивал со театарско музичкиот перформанс „Една  љубов” во изведба на битолскиот театар. Сценска адаптација Сашо Огненовски, музика: Миодраг Нечак, текст: Валентин Соклевски