БИТ ФЕСТ 2009 – КОНЦЕРТ НА АСОЦИЈАЦИЈАТА ЗА ФОЛКЛОР „ПЛЕТЕНКА”

БИТ ФЕСТ 2009 – КОНЦЕРТ НА АСОЦИЈАЦИЈАТА ЗА ФОЛКЛОР „ПЛЕТЕНКА”

 

   Впечатлив концерт се одржа пред преполна голема сала на Центарот за култура во Битола, а пред публиката се претставија сите категории, од најмали деца до првиот состав. Како гости на овој концерт се појави и група од Србија.