Пребојување на пешачки премини

Пребојување на пешачки премини

 

   Деновиве започна интензивно да се работи на пребојување на сите пешачки зебри и подолжни линии во Битола . Работата ја изведуваат Македонија пат и фирмата Виа сигнал. Се очекува во најкус рок да бидат пребоени сите пешачки зебри и подолжни линии на територија на општината.