По повод Новогодишните и Божиќните празници, Градоначалникот Талески додели подароци

По повод Новогодишните и Божиќните празници, Градоначалникот Талески додели подароци

 

По повод Новогодишните и Божиќните празници, Градоначалникот Талески им додели подароци на децата од:

  • Заводот за рехабилитација на слух , глас и говор
  • Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух „Кочо Рацин“
  • Дом за доенчиња
  • Дневен центар за деца со посебни потреби

Исто така им врачи подароци на : Здружението на слепи лица, Здружението на деца со церебрална парализа, Здружение на глуви и наглуви,  Специјалните паралелки на ОУ „Ѓорги Сугарев“ и УЗ „Димитар Влахов“