Пуштен во употреба Центарот за превенција и третман од злоупотреба на дроги

Пуштен во употреба Центарот за превенција и третман од злоупотреба на дроги

 

Свечано пуштен во употреба Центарот за превенција и третман од злоупотреба на дроги при ЈЗУ Клиничка болница Битола., во присуство на видни гости:  Градоначалникот Талески, Министерот за здравство Селмани, Министерот за локална самоуправа Коњановски и потпретседателот на Владата Јанкуловски.