МИНИСТЕРОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА БИТОЛА

МИНИСТЕРОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА БИТОЛА

Министерот за образование и наука Перо Стојановски во рамките на неговата агенда оствари работна посета со Градоначалникот Талески и директорите на основните и средни училишта во Битола. Исто така го посети на средното економско училиште „Јане Сандански.