Поголеми права за инвалидизираните лица

Поголеми права за инвалидизираните лица

  

   Градоначалникот Талески имаше средба со прилепчанецот Миле Стојкоски кој е поборник за поголеми права на инвалидизираните лица. Тие разговараа на оваа тема и разменија позитивни мислења. Градоначалникот Талески се заложи дека ќе направи се што е во неговите надлежности за подобрување на условите за живот на инвалидизираните лица и ги најави своите идни проекти во таа насока.