Амбуланта во с. Егри

Амбуланта во с. Егри

 

   Во с. Егри беше свечано дадена во употреба селската амбуланта која е сместена во селскиот дом и донација од АМПЕП во вредност од 5.500 евра. Амбулантата ја пушти во употреба Градоначалникот Владимир Талески.