Нов оддел во средното медицинско училиште

Нов оддел во средното медицинско училиште

 

     Градоначалникот Талески и Министерот Положани свечено го пуштија во употреба новиот оддел во средното медицинско уцилиште, каде во иднина ќе се едуцираат кадри од новите насоки – очна оптика и физиотерапија