Прием на претставници на Здруженија на жени по повод 8 ми Март

Прием на претставници на Здруженија на жени по повод 8 ми Март

   Градоначалникот на Општина Битола, г.Владимир Талески по повод Интернационалниот празник на жената , 8-ми Март ги прими претставниците на Здруженијата на жени од нашиот град.