ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ОРГАНИЗИРА ПРИЕМ ЗА ФУДБАЛСКИОТ КЛУБ ПЕЛИСТЕР

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ОРГАНИЗИРА ПРИЕМ ЗА ФУДБАЛСКИОТ КЛУБ ПЕЛИСТЕР

По последната освоена победа  на ФК Пелистер , Градоначалникот Талески организира прием во својот кабинет за членовите на клубот и им беа доделени плакети. Исто така се разговараше за понатамошната соработка и поддршка на ФК од страна на Општина Битола.