ПРИЕМ ВО КАБИНЕТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ НА АМБАСАДОРОТ НА ПОЛСКА ВО Р. МАКЕДОНИЈА Н.Е.КАРОЛ БАХУРА И ПРЕТСТАВНИЦИ НА ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА НА Р. МАКЕДОНИЈА

ПРИЕМ ВО КАБИНЕТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ НА АМБАСАДОРОТ НА ПОЛСКА ВО Р. МАКЕДОНИЈА Н.Е.КАРОЛ БАХУРА И ПРЕТСТАВНИЦИ НА ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА НА Р. МАКЕДОНИЈА