ГРАДОНАЧЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ОДРЖА ПРИЕМ НА ЖЕНСКИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ПО ПОВОД 8 МАРТ –ДЕНОТ НА ЖЕНАТА

ГРАДОНАЧЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ОДРЖА ПРИЕМ НА ЖЕНСКИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ПО ПОВОД 8 МАРТ –ДЕНОТ НА ЖЕНАТА

По повод 8 Март- Денот на жената, Градоначалникот Талески одржа прием со жнските здруженија од градот и им поклони цвеќе.